ELLE fashion show 2017

A tegnapi nap alkalmával volt szerencsém részt venni az idei ELLE által rendezett fashion shown. Ilyen és ehhez hasonló napokra bármilyen divat érdeklő elmehet. A jegyeket elővételben illetve helyszínen is meglehetett vásárolni. Igazán hasznosnak tartom ezt, nem csak azért, mert minden nő szeret egy kicsit inspirálódni a sok szép ruha kompozíció közt, hanem mert nagyon sok cég eljön szakértőivel együtt, akik mindenben segítenek.
Nekem volt szerencsém kipróbálni egy új eszközt, amely képes a bőrtípus pontos meghatározására, a bőrünk elemzésére. Erre nagyon kíváncsi voltam, mert korábban már hallottam erről, csak sajnos nem tudtam én magam is próbára tenni. Nagyon hasznosnak találom, hiszen a későbbiekben ez segítséget adhat a krém illetve különböző kozmetikumok kiválasztásában. Többféle szempontot vizsgált: zsír tartalom, vízhiány, érzékenység, pigmentfoltok.
Lehetőség volt profi sminkmesterek általi kis kényeztetésre, amivel én is éltem, erről lesz majd a későbbiekben egy kis szösszenet a blogon. Ezek mellett csodás próbatermékre tettem szert a különböző standoknál,azon cégek által, akik részt vettek a programon pl.: oriflame, bioderma. Majd mindet megpróbálom véleményezni ha kipróbáltam. Ami külön jó hír, hogy ezen szolgáltatásokat a jegy már mind tartalmazta.


Most a Millenáris szolgált helyéül e eseménynek. A terem közepén egy hatalmas kifutó állt, és meghatározott időpontokban zajlottak a divatbemutatók. A közte lévő időt pedig ezeknél a bizonyos standoknál lehetett eltölteni. Nagyon-nagyon sok gyönyörű ruhakölteményt láttam, és ilyenkor annyira feltöltődök és inspirálódok, s félkész kis terv szövevényekkel van tele a fejem...Parfümökből is nagy volt a választék:
Az egészséges italokból és ételekből sem volt hiány, ha az ember megéhezett volna, bár az áruk igen csak borsos volt:
És persze a sok-sok ruha:
 Egy nagyon kedves barátnőm is velem tartott, aki csodásan tud fotózni ( érdemes benézni hozzá: http://c-comme-ca.weebly.com/ ) ,így nagyon sok szép, művészi fotót készített a divat bemutatókról. Íme ezekből egy pár:


in brevi...

H. Crag

Megjegyzések