Smink a fashion shown

Mint ahogy ebben a bejegyzésemben említettem egy profi sminkes kezei közé kerültem. Valami elképesztően gyönyörű sminket csinált, nagyon közel állt a személyiségemhez a színek világa, a smink egésze. Csodálatos munkát végzett, teljes mértékben meg voltam elégedve, főként, hogy jól jött, hisz este egy születésnapi partyra voltam hivatalos. Ha lehet bármi negatívumot mondani, akkor talán csak azt tudnám felhozni, hogy nagyon sokáig tartott lemosni a sminket...
Ezek a képek még a Marie Curie fashion days-ről valók:
A sminkelés menete úgy zajlott, hogy bemutatkoztunk egymásnak. Az elején tartottunk egy rövid megbeszélést arról, hogy milyen elképzeléseim vannak. Én egy nude sminket kértem ( rózsaszínes árnyalatok ), egy kis highliter-rel megdobva.Aztán elkezdődött a munka: először is alaposan megtisztította az arcomat a mindenféle szennyeződésektől, aztán primer, alapozó, szemsmink, és a végén egy nagyon halvány rúzs került az ajkaimra.

Ha esetleg épp sminkest keresel esküvőre, szalagavatóra, vagy valamilyen alkalomra bátran tudom ajánlani: Zitát ( további munkáit itt tudod megtekinteni )

in brevi...

H. Crag

Megjegyzések