Fesztivál outfit és smink

Bár már instagramon apró betekintést láthattatok a fesztivál szerelésembe, de most részletesen leírom, hogy mit, s hogyan készítettem, ami rajtam volt látható. Hátha tudok némi inspirációt nyújtani, hiszen még sok fesztivál lesz a nyáron.
A ruhám egy saját tervezésű, s készítésű ruha volt ( anyukám segítségével ). A sminkem elkészítése előtt pedig nagyon sok külföldi blogról inspirálódtam, míg végül megálmodtam a sajátomat.  Eleinte nem volt nagyon határozott elképzelésem, de mindenképpen valami köves, kissé feltűnőbb makeup-ban gondolkoztam. S milyen jól tettem, mert annyi dicséretet gyűjtöttem be, hogy egyértelműen megérte a sok agyalást. Hiszen elég különlegesnek számít egyenlőre ez Magyarországon, úgy, hogy bátran kísérletezzetek ti is.

Egy nagyon kedves barátnőmmel mentünk a fesztiválra, ő látható mellettem.
A szoknyám egy organza zöld anyagból készült, ami sejtetősen átlátszott, épp ezért egy fekete body-t viseltem alatta ( Tally Weijl ). További érdekesség, hogy a szoknya eredetileg egy sál volt, amit még apukámtól kaptam régebben, de nem használtam, így egy kis újra hasznosítás is belecsempésződött a szerelésbe. A táska helyett ( mivel nem lett volna praktikus az iratokat, telefont is hátizsákban tárolni a fesztiválon ) pedig egy teljesen egyedi találmányt viseltem, amit anyukám készített nekem. A combomon egy harisnyakötőhöz hasonló  kis "táska" látható, ami cipzáros zsebbel rendelkezett, így szuper biztonságos is volt. S mivel a szoknyán egy combig felérő hasíték volt, így könnyen lehetett kiszedni belőle a dolgokat.
Az outfit először persze papíron született meg, s aztán készült el valójában.

 

A sminkem alappillérét ez a kis direkt ehhez kifejlesztett ragasztó jelentette, amit én ajándékba kaptam, de különben kozmetikákból szerezhető be. Fontos, hogy mindképpen ilyesmit használjunk, hiszen ez kifejezetten az arc területére van kitalálva.
Illetve egy NYX-es zöld szemhéjtust ( vivid brights árnyalatban ) láthattok még, ami egy kis fekete szemhéjtus segítségével gyártott villámmal lett megbolondítva. S a tökéletes hatás kedvéért még egy kis zöld szemhéjpúder is került a szemhéjaimra ( she: eyeshadow duo ).
A kövecskék pedig egyszerű hobby boltokban is beszerezhető strassz kövecskék. Rúzs terén a Lovelytól a K-lipsre esett a választásom.


S így már miden adott volt az önfeledt fesztivál élményhez számomra...in brevi...

H.Crag

Megjegyzések