Sminkecsetek a köbön

Nekem sokáig csak két ecsetem volt, egy ferde ecset ( mivel én a szemöldök por híve voltam s vagyok is ), illetve egy púder ecset és egy gagyi szivacskám volt még a kezdetek kezdetén. A két ecsetem mai napig meg van. Az egyiket ajándékba kaptam, a másikat pedig én vettem magamnak a Miomare márkától ( Lidl ). Mind a kettővel teljes meg vagyok elégedve, abszolút kihasználom őket, s olcsóbb áruk ellenére egészen jó minőségűek.
Azóta viszont egészen széles lett a sminkecseteim tárháza...Bár előtte rengeteget törtem a fejem, hogy honnan szerezzem be az ecseteket: internetről, boltból, külföldről. De abszolút elégedett vagyok a döntésemmel. Kezdőket s már gyakoroltabb sminkeseket is kielégítenek a következő ecsetek.

Nagyon sok jót hallottam az Essence ecsetekről, hogy olcsó áruk ellenére nagyon jól kihasználhatók a mindennapi sminkek, és rendkívül könnyű a beszerzésük is ( Rossmann ). Nos, én is azok táborát gazdagítom már, akik meg vannak elégedve vele.

  •  smink ecset korrektorhoz ( 549,- )
  • szemhéjfesték ecset ( 499,- )
  • szemhéjárnyaló ecset ( 549,- )
  • pirosító ecset ( 549,- )


A kedvenc, s egyben legminőségibb ecsetem itt látható a kép bal szélén. Ez egy eredeti Pupa ecset ( Duo Fiber Foundation Brush, 5250 Ft ) . Én alapozáshoz használom, hihetetlenül szépen lehet vele dolgozni, teljesen megéri ezt a borsos árát.


A szivacs terén, pedig megtaláltam a nekem árban és minőségben is megfelelőt ( Müller üzletekben kapható kb. 800 Ft-ért BodySoul néven ) Viszonylag tartós, puha, szépen lehet vele dolgozni.

H. Crag

Megjegyzések