A blogról

Kedves Bloglátogató!

Eme blogszegletet eleinte az egészséges életmód, divat jegyében kezdtem el. S miközben ezt a témát egyre mélyebben átláttam megismerkedtem a yoga csodálatos birodalmával. Ami az egész életemet átformálta a lehető legpozitívabb értelemben. Átformálta az egészség fogalmához való viszonyomat.
Így nem csak én, hanem a blog maga is átalakult, mert hitvallássommá vált átadni azt, amit a yoga számomra jelent, azt amit eddig kaptam tőle. Megtanított az alázatra,  a határaim felismerésére.

Így blogom fő témájává immáron a yoga vált s általa életem eseményei, gondolataim, s a lelket, tudatot előrébb vivő írások kerültek központba. A yoga nem egy sportág, még csak nem is egy mozgásforma. A yoga az élet, ezért annyiféle színe és formája van, ahányan csak gyakorolják. Mozdulatok, pózok, konyha, világlátás, gondolkodásmód, műalkotások...melynek a közepébe a harmónia, a béke és az önkiteljesedés áll.


Megjegyzések

 1. Halihó:)
  Nagyon kíváncsi leszek a bejegyzéseidre, már csak azért is, mert én is azt a tábort erősítem, akik nincsenek megelégedve magukkal, de rajta vagyok az ügyön, hogy ne legyen így...:) Egyébként csak így tovább, a lényeg, hogy abba ne hagyd! :)

  ps: nagyon különleges és elragadó a blogod felülete ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nagyon szépen köszönöm a dicsérő soraidat, sokat jelentenek számomra. :) További kitartást kívánok, hiszen nem könnyű feladat igazán elégedettnek lennünk, mert hajlamosak vagyunk magunkkal szemben sokkal kritikusabbak lenni.
   Szép napot :)!

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések